Kilpatuomarileirit 2016

Kilpatuomarileireille kutsutut tuomarit ja materiaalit:

Testejä suoritetaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon leireillä ja mahdolliset suorittamatta jääneet testit ovat tuomareiden omalla vastuulla. Tämä tarkoittaa sitä, että tuomarit hankkivan paikan, valvojan ja suorittavat testin mahdollisimman pian leirin jälkeen. SJL vastaa mahdollisista kustannuksista testeihin liittyen (sovittava yhdessä oman alueen erotuomarivalmentajan kanssa).

Säännöt tulevat olemaan leiriellä suuressa osassa, joten kesällä kannattaa kuntoilun ohella myös lukea sääntökirjoja ahkerasti.

Matkustus leireille tapahtuu SJL/SJTL yhteistoimintasopimuksen mukaisesti. Pidäthän siis huolen, että mahdollisimman moni kulkee samalla kyydillä ja "tyhjiä" paikkoja ei autoihin jää. Poikkeavat järjestelyt on sovittava oman erotuomarivalmentajan kanssa hyvissä ajoin ennen leiriä. Jos sopimusta ei ole noudatettu SJL ei ole velvollinen korvaamaan matkasta aiheutuneita kuluja. Muista myös säilyttää mahdolliset kuitit matkakuluista.

Leireillä on vanhaan tapaan omavastuu osallistujille (50€). Lasku leiristä lähetetään osallistujille leirin jälkeen.

Leireille tulee ilmoittautua 30.7.2016 mennessä tai perua osallistuminen alla olevan ohjeen mukaisesti. Ilmoittautuminen on sitova ja leiristä laskutetaan jos sitä ei peruta henkilökohtaisesti omalle erotuomarivalmentajalle hyvissä ajoin (viimeistään 7 vrk ennen tapahtuman alkua).

 

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu s-postiin tulevan linkin kautta. Pidä huoli, että saat linkin jos olet kutsuttujen joukossa!

JOS et ole saanut kutsua millekään leirille ole yhteydessä omaan erotuomarivalmentajaan asian suhteen!!!

Mestiksen kesäleiri 2016

Alustava ohjelma

Leirivalinnat

KTL Vierumäki / Kuortane 2016

Alustava ohjelma KTL Vierumäki

Valinnat KTL Vierumäki

Alustava ohjelma KTL Kuortane

Valinnat KTL Kuortane

Tulevaisuuden kilpatuomarit - Vierumäki 2016

Alustava ohjelma

Leirivalinnat

Naisten KTL - Kuortane 2016

Alustava ohjelma

Leirivalinnat

 

You need to be a member of tuomarit to add comments!

Join tuomarit

Comments

  • Hei, Tulevaisuuden kilpatuomarit leirille olisi tarjolla noin 2 paikkaa autoissa, joiden reitti on Joensuu-Varkaus-Mikkeli-Heinola-Vierumäki. Jos kyytiä tarvitset,pirauta Mikalle 050 4060687
  • Jos autossasi on tilaa ilmoita tässä leirisi, ajoreittisi ja yhteystietosi. Voit myös Ilmoittaa mikäli tarvitset kyytiä.
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –